Ecoprimus reciclare
Achiziția
deșeurilor
La achiziția deșeurilor, respectăm riguros mai multe condiții pentru a asigura calitatea și viabilitatea procesului nostru de reciclare.

Despre Ecoprimus

Achiziția deșeurilor

La achiziția deșeurilor, respectăm riguros mai multe condiții pentru a asigura calitatea și viabilitatea procesului nostru de reciclare. Aceste condiții includ:

Excluderea
contaminării

Deseurile trebuie să fie lipsite de contaminări cu uleiuri, vopsele, pământ sau alte impurități greu sau imposibil de îndepărtat. Este crucial să primim materiale curate și necontaminate pentru a putea efectua procesul de reciclare în mod eficient și sustenabil.

Eliminarea materialelor neplastice

Anumite materiale, precum sârma sau piesele metalice, trebuie eliminate înainte de livrarea deșeurilor. Aceste obiecte pot afecta procesele noastre tehnologice și pot compromite calitatea materialelor finite.

Golirea completă a recipientelor

Deseurile plastice, cum ar fi pubelele/containerele pentru deșeuri menajere sau galetile, trebuie să fie complet goale de conținut înainte de livrare. Acest lucru este esențial pentru a evita contaminarea și pentru a asigura că materialele plastice pot fi reciclate în mod corespunzător.

Excluderea contaminării specifică

În cazul deșeurilor de folie de ambalaj, nu sunt acceptate contaminări cu resturi de carne sau produse lactate. Aceste contaminări pot afecta calitatea materialului reciclat și pot compromite utilizarea acestuia în alte produse.

Prin respectarea acestor condiții, ne asigurăm că procesul nostru de reciclare este eficient și sustenabil, iar materialele finite obținute sunt de cea mai înaltă calitate posibilă. Apreciem colaborarea cu furnizorii noștri și încurajăm respectarea acestor standarde pentru o gestionare responsabilă a deșeurilor plastice.

De ce să Reciclezi?

Protejează planeta

Reciclarea este una din cele mai simple metode de a proteja planeta de poluare.

Avantajele reciclării

Reciclarea ajută la conservare resurselor naturale si contribuie la reducerea poluării.

Deșeuri recuperate

Produsele finite obtinute prin reciclare sunt reintroduse in circuitul cotidian.

Contact

Contactați Ecoprimus SRL pentru un mediu mai curat și mai verde!

Dacă sunteți interesat să colaborați cu noi sau aveți întrebări despre serviciile noastre de reciclare și reutilizare, suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere consultanță și asistență în orice problemă legată de gestionarea deșeurilor și reciclare.