Ecoprimus reciclare
Fondată
în anul
Anul 2005
De-a lungul anilor, ne-am angajat ferm să ne concentrăm pe recuperarea și reciclarea deșeurilor de materiale plastice, având ca scop principal reducerea impactului negativ asupra mediului și promovarea unei economii circulare.

Despre Ecoprimus

Pionier în Reciclarea Sustenabilă

Ecoprimus SRL a fost fondată în anul 2005 cu dorința fermă de a crea oportunități de afaceri noi și sustenabile, în timp ce adoptă o atitudine proactivă și pozitivă față de protejarea mediului înconjurător. De-a lungul anilor, ne-am angajat ferm să ne concentrăm pe recuperarea și reciclarea deșeurilor de materiale plastice, având ca scop principal reducerea impactului negativ asupra mediului și promovarea unei economii circulare.

Avem ca principal obiect de activitate recuperarea și reciclarea deșeurilor de materiale plastice, iar pentru a ne desfășura activitatea în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și conform legislației în vigoare, suntem autorizați de Ministerul Mediului din România. Astfel, suntem dedicați procesului de transformare a deșeurilor de plastic în materii prime secundare de înaltă calitate, care sunt reintroduse în circuitul economic sub formă de granule sau macinaturi.

Produsele finite obținute prin reciclare sunt valorificate prin vânzarea către industria prelucrătoare și diversele procesatori de mase plastice, activând în diverse domenii de producție precum industria automotive, construcții și instalații sau mobilier de exterior. Prin aceasta, contribuim la susținerea unui lanț de aprovizionare sustenabil și la reducerea dependenței de materii prime noi.

De-a lungul timpului, ne-am consolidat poziția pe piața europeană, începând cu anul 2011, devenind furnizor de încredere de materii prime secundare precum granulele reciclate și macinaturile. Am stabilit relații solide de afaceri cu entități de renume din domeniu, ceea ce ne-a permis să extindem impactul nostru și să contribuim la promovarea unei economii circulare la nivel internațional.

De ce să Reciclezi?

Protejează planeta

Reciclarea este una din cele mai simple metode de a proteja planeta de poluare.

Avantajele reciclării

Reciclarea ajută la conservare resurselor naturale si contribuie la reducerea poluării.

Deșeuri recuperate

Produsele finite obtinute prin reciclare sunt reintroduse in circuitul cotidian.

Contact

Contactați Ecoprimus SRL pentru un mediu mai curat și mai verde!

Dacă sunteți interesat să colaborați cu noi sau aveți întrebări despre serviciile noastre de reciclare și reutilizare, suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere consultanță și asistență în orice problemă legată de gestionarea deșeurilor și reciclare.