Ecoprimus reciclare
Produse finite
rezultate din
Reciclare
Ecoprimus SRL furnizează materii prime reciclate către industria prelucrătoare și diversi procesatori de mase plastice.

Despre Ecoprimus

Produse și servicii

Compania noastră este dedicată procesării și reciclării materialelor plastice pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unei economii circulare durabile. Principalele tipuri de materiale pe care le procesăm și reciclăm includ polietilenă (PE), polipropilenă (PP), polistiren (PS), policarbonat/ABS (PC/ABS), poliamidă (PA), policarbonat (PC), polimetilmetacrilat (PMMA), acrilonitril-butadien-stiren (ABS), policlorură de vinil (PVC) și polietilen tereftalat (PET).

În ceea ce privește produsele noastre finite, acestea sunt oferite clienților sub formă de granule sau macinaturi, în funcție de necesitățile și cerințele specifice ale fiecărui client. Granulele și macinaturile noastre de înaltă calitate sunt rezultatul proceselor noastre avansate de reciclare, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

Pe lângă comercializarea produselor noastre finite, oferim și servicii de granulare și/sau măcinare pentru diverse tipuri de deșeuri din materiale plastice. Echipa noastră experimentată și dedicată este pregătită să ofere soluții personalizate pentru reciclarea și prelucrarea deșeurilor plastice, contribuind astfel la reducerea impactului negativ al acestora asupra mediului înconjurător.

Ne concentrăm atât pe piața internă, prin furnizarea de soluții sustenabile pentru companiile din România, cât și pe piața europeană, unde ne bucurăm de recunoașterea calității și angajamentului nostru față de mediu. Suntem mândri să colaborăm cu clienți din diverse industrii și să fim parte a eforturilor lor de adoptare a practicilor ecologice și responsabile.

Contact

Contactați Ecoprimus SRL pentru un mediu mai curat și mai verde!

Dacă sunteți interesat să colaborați cu noi sau aveți întrebări despre serviciile noastre de reciclare și reutilizare, suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere consultanță și asistență în orice problemă legată de gestionarea deșeurilor și reciclare.